Vacancies

Here you can find current exclusive vacancies in private homes.  If you want to apply, please sent us a current cv + motivation to info@maidathome.nl

Householdmanager/ Private Maid – Fulltime (32 uur) omgeving Amsterdam
Vacaturenummer DG012021

Functie
Woon jij in de omgeving van Amsterdam? Ben jij de ultieme ontzorger en heb je ervaring met housekeeping? Dan zijn we op zoek naar jou!

In deze functie als householdmanager voor een drukbezet gezin schroom jij er niet voor om allerlei huishoudelijke zaken op te pakken, te regelen en te organiseren. 

Deze functie omschrijven we als householdmanager, omdat het meer omvat dan alleen het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken. Je brengt namelijk structuur aan in het leven van deze opdrachtgever.  Het gaat om het doen/ regelen van boodschappen, de schoonmaak van de gehele woning(en) en eventueel het bereiden van verse maaltijden. Maar ook het regelen en organiseren, en waar mogelijk het uitvoeren van administratieve taken behoren ook tot de werkzaamheden.  Daarnaast zal je tevens werken op meerdere locaties, namelijk Bussum, Blaricum en Amsterdam.  Verder is er een nanny werkzaam voor hun twee kinderen en er zijn 2 katten in huis.

Gevraagd
Werkervaring in de housekeeping en/of hospitality is belangrijk. We zoeken iemand die discreet is en servicegericht kan werken in een veeleisende omgeving. Eigenlijk een spin in het web die overzicht heeft, vooruitdenkt en ontzorgt. Daarnaast dien je ook in het bezit te zijn van een geldig B rijbewijs, omdat je op meerdere locaties zal werken.  Je zal in het begin 4 dagen per week aan de slag gaan, maar er is een mogelijkheid tot uitbreiding naar 5 dagen. De startdatum is zo spoedig mogelijk. 

Competenties
Je bent discreet, heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zorgt dat zaken geregeld worden. Je bent stressbestendig, kijkt niet op de klok en zal ook nooit zomaar weg gaan wanneer je werk niet af is. Vooruitdenken, eigen initiatief nemen en daarnaar handelen is iets wat je fijn vindt en graag doet. Aangezien je in deze positie een druk gezin zal ontzorgen, is een gezonde levensstijl en enige affiniteit met dieren ook een groot voordeel.

Aanbod
Het salaris is uiteraard afhankelijk van je opleidingen en werkervaring. Op basis van een fulltime functie (40 uur) ligt het salaris  tussen 2750 – 3000 euro per maand en 8% vakantiegeld. 

Solliciteren
Stuur een korte motivatiebrief + een recent CV naar info@maidathome.nl onder vermelding van vacaturenummer DG012021.  Voor meer informatie of vragen kun je mailen naar mevrouw A. Imambaks,  anoesjka@maidathome.nl