EEN OPGERUIMD GEVOEL EN EEN ONTSPANNEN HUISHOUDEN

Het leven kan soms erg druk en hectisch zijn. In de weekenden zou je dan ook graag wat meer willen ontspannen. Schoonmaken is dan echt een klus waar je vaak tegenop ziet. Dit terwijl een schoon en opgeruimd huis juist weer zorgt voor een opgeruimd en ontspannen gevoel van binnen.  Een betrouwbare hulp in huis is dan de beste investering, maar waar vindt je een goede en betrouwbare werkster? Bij Maid at Home!

POPULAIRE DIENSTEN

[progress_bar title_tag=”h3″ title=”SCHOONMAKEN” percent=”70″ active_background_color=”#3d3c3b” noactive_background_color=”#e2e2e2″]
[progress_bar title_tag=”h3″ title=”BOODSCHAPPEN” percent=”55″ active_background_color=”#3d3c3b” noactive_background_color=”#e2e2e2″]
[progress_bar title_tag=”h3″ title=”KOKEN” percent=”35″ active_background_color=”#3d3c3b” noactive_background_color=”#e2e2e2″]

WIJ ZIJN MAID AT HOME

Schoonmaken is echt een vak om trots op te zijn en dat willen we graag laten zien!

ANOESJKA BAKHTALI- IMAMBAKS

Maid at Home is een initiatief van Anoesjka Bakhtali- Imambaks.
Thuis is het een drukke boel. Als moeder van 3 (jonge) kinderen, vrouw van een ondernemer en als parttime beleidsadviseur bij het Ministerie van Economische Zaken, ervaar ik dagelijks dat tijd erg kostbaar is. Hulp in de huishouding is enorm waardevol en is zeker geen overbodige luxe. Het zorgt voor een gezondere balans tussen werk en privé (en zorgt ook voor minder gekibbel over wie nu wat doet in huis)
Ik miste een organisatie in Rotterdam die zorgt voor professionele en betrouwbare werksters én die ook nog eens aandacht heeft voor het milieu en eerlijk werk. Na veel onderzoek, poetswerk en na het behalen van 2 branche erkende diploma’s in de schoonmaak is ‘Maid at Home’, als een allround duurzame huishoudformule ontstaan. Schoonmaken is echt een vak om trots op te zijn en dat wil ik graag laten zien!  Maid at Home is een sociale onderneming waarmee ik ook graag een bijdrage wil leveren aan de empowerment, zelfredzaamheid en financiële zelfstandigheid van vrouwen in Nederland.

Doel van Maid at Home is om het werken als ‘hulp in de huishouding’  als volwaardig beroep op de kaart te zetten. Daarnaast willen we zoveel mogelijk vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk zetten en hen een frisse start bieden via een eigen opleidingstraject met coaching in onze Maid at Home Academy. Ons team bestaat uit getalenteerde vrouwen, moeders die experts zijn in het schoonmaken, wassen en strijken. Het zijn echte ‘witte’ schoonmaakprofs, die eerlijke loon ontvangen vanuit de cao schoonmaak, een pensioen opbouwen en verzekerd zijn.

[counter type=”random” box=”no” position=”center” separator=”no” digit=”64″ font_size=”72″ font_color=”#ffffff”]

SCHONE HUIZEN EN KANTOREN

Weer heerlijk om in te wonen of werken.

BETROUWBAAR

Uw woning is een plek om tot rust te komen. Als u iemand in huis haalt die u helpt bij uw huishoudelijke taken, dan is het van groot belang dat deze persoon betrouwbaar is. Onze maids zijn met zorg geselecteerd, zijn professioneel opgeleid en hebben een passie voor hun vak. Dit resulteert in betrouwbare, enthousiaste en punctuele maids die uw huishouden tot in de puntjes verzorgen.

PROFESSIONEEL

We gaan voor kwaliteit en geloven in onze talenten. Alle maids die bij Maid at Home werkzaam zijn, zijn opgeleid via onze eigen Maid at Home Academy.  Daarnaast zijn zij in het bezit van een branche-erkend schoonmaakdiploma. Ook werken wij samen met diverse partnerbedrijven om zo een uiteenlopend aanbod aan cursussen te verzorgen op het gebied van slim opruimen en ordenen, koken en voeding, groenverzorging en nog veel meer.

HERKENBAAR

We mogen graag gezien worden. We stralen onze kennis en trots graag uit door het dragen van een prachtig ‘Maid at Home’  eco-schort. Dit zorgt voor herkenbaarheid en professionaliteit.

DUURZAAM

Wij houden uw huis schoon met behulp van natuurlijke, biologisch afbreekbare schoonmaakproducten. Ook uw boodschappen en maaltijden bestaan zo veel mogelijk uit verse, biologische seizoensproducten. Ook zetten ons in voor Fairtrade schoonmaken: eerlijke arbeid en een duurzame toekomst.